gorillasports.fi

perjantai 20. syyskuuta 2013

Veikkaus BSM-sarjan sijoituksista kaudelle 13-14

Ennen sarjojen alkua veikkaan tässä myös nuo BSM-sarjan sijoitukset. 

BSM-sarjan mestaruus ratkaistaan siis aikaisempien vuosien tavoin BSM-turnauksessa, johon pääsevät siis sarjan kuusi parhaiten sijoittunutta joukkuetta.

Tässä veikkaukseni siitä, ketkä ovat nuo kuusi turnaukseen pääsevää joukkuetta 
ja mitkä ovat joukkueiden sijoitukset turnauksessa:

1. UJK
2. BlueRings Blue
3. Haukat
4. Helsinki
5. EKS
6. RNK


Kommentteja tähän?

15 kommenttia:

  1. Oma veikkaus:

    1. BlueRings Blue
    2. UJK
    3. EKS
    4. Nokia
    5. Lukko
    6. Blue Rings White

    Lukon osalta ei alkukauden harjoitusottelut kerro kuin sen, että joukkueella on pontentiaalia, kunhan molarit pääsee täysin mukaan peliin. Nythän Lukolla on kaksi molaria, joista toinen aloitti maalissa nyt syksyllä, ja toinen palasi mukaan parin vuoden tauon jälkeen.
    Kehitys on ollut huimaa, ja nyt jo voidaan sanoa, ettei Lukolla ole läheskään sarjan huonoimmat molarit, aika näyttää kuinka hyvät lopuksi onkaan.

    VastaaPoista
  2. Eihän uki nyt noin ylivoimainen ole.. Siellä on vaan Elot, veikkaan kun Ukiin on tullut uusia pelaajia porukoihin, uskoisin että se sekottaa pakkaa. Oma veikkaus on:
    1.BlueRings blue
    2.EKS
    3.Nokia
    4.UJK
    5.BlueRings White
    6.Lukko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eihän uki noinkaan ylös pyriste.. eihän kaks tyttöä jaksa kahden joukkueen pelejä aina täysillä vetää

      Poista
  3. Millä eväillä toi lelukaupan kakkoneen on 6 sakissa? Voitti Hyvinkään 8-6 Lahti vei jotain 20-4 onko Lahti ihan paska vai kun ei mahdu ennen lukko tai lelui?Lelujen ykkönen voi olla 4 jos hyvin menee

    VastaaPoista
  4. Näillä sivuilla ei hirveesti kannata veikkailla mitä missäkin on tapahtunu. Sarjan avauksessa otettiin viime vuoden finaali revanssi. Uki koki tappio joten BRB on tosissaan hakemassa mitallin kirkastusta. Lahdella on tasan yksi pelaaja mikä heitä kannattelee. Haukat voi yllättää jos edustus antaa pelaajia. Nokia hävisi BRB:n turnauksen pystyyn, onko heidän parhaat jätetty kotiin vai pelaako ne edustuksessa? RNK naarasi naapurista parhaimmistoa joten voivat yllättää. Lukon menestys on kiinni siitä miten heidän maalivahdit kehittyy kauden mittaan. Maaleja joukkue näyttäisi tekevän.

    1. BRB
    2. EKS
    3. UJK
    4. Lukko?
    5. Haukat ?
    6. RNK ?

    VastaaPoista
  5. Hah, aika naurettavaa verrata finaaliottelua yhteen yksittäiseen sarjapeliin, jolla ei ole mitään panosta.
    Ja kauden eka peli ei vielä paljoa kerro kauden viimeisestä pelistä muutenkaan.
    Kyllä Uki taas sen kullan vie, näette vielä!

    VastaaPoista
  6. Eikös finaalikin ole yksittäinen ottelu jossa sattumilla on iso rooli? Minusta koko systeemi jolla kevät ratkaistaan lähentelee farssia! C junnuihin sopii turnaus ratkaisu mutta B:hen pitäisi luoda kunnon play off meininki eikä mikään iloinen viikonloppu tapahtuma kisakalliossa. Joukkueet tekee paljon hommia, sille soisi myös kunnollisen päätöksen. Vai ei sarjapisteillä ole mitään merkitystä? Milläs ukilaiset meinaa 8 joukkoon mennä?

    VastaaPoista
  7. En sanonut etteikö sarjapisteillä olisi merkitystä, vaan tuolla yksittäisellä ottelulla nyt ei ollut. 8 joukkoon pääsee, vaikka olisi ensimmäinen taikka kahdeksas.
    BRB ja UJK menevät molemmat varmasti heittämällä 8 joukkoon, ja alkusarjan jälkeen kaikki 8 ovat taas samalla viivalla. Ei ole sitten enää mitään merkitystä kenellä oli kuinkakin paljon pisteitä alkusarjassa.

    Systeemi on paska, siitä olen samaa mieltä! Todelliset pelit näillä parhailla joukkueilla alkaakin sitten vasta joulukuun alusta. Ja mestaruus ratkaistaan yhdessä pikkuturnauksessa, jossa sattumalla on iso osuus, ja yksittäisellä ottelulla kovat panokset...

    Todellisia vääntöjä on luvassa noista muista sijoista kyllä. Eli sijat 3-8 tässä alkusarjassa, ja sijat 3-6 sitten jatkosarjassa :)

    VastaaPoista
  8. Juu, kyllä nämä kaksi sinne menee. Sijoituksella ei ole koko kauden osalta mitään arvoa. Ensin kahdeksan joukkoon ja sitten kuuden joukkoon. Ihan sama voitatko sarjan. Toivottavasti joku koittaa saada tähän asiaan muutosta ja lopetetaan tämä nuori suomi meininki :)

    VastaaPoista
  9. Ringette - älypeli? Nämä kommentit vievät ajatukset ihan muihin peleihin.

    VastaaPoista
  10. 1. BRB
    2. Nokia
    3. UJK
    4. BRW
    5.EKS
    6.RNK

    VastaaPoista
  11. UJK:lla taitaa olla sama homma kun lukolla. Maalivahti näyttää tulleen C:stä. Aika paljonhan pelaaminen on maalivahdista kiinni ja tuo tämänhetkinen torjuntaprosentti kertoo tason.... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli kaks peliä kun pelattu niin voidaan todeta mv paskaks ja hyökkäys loistavaks? Vai?

      Poista
    2. Lukon maalivahdit koostuu kaksikosta josta toinen on ollut pelaamatta kaksi vuotta ja toinen pelaa maalissa ensimmäistä vuotta. Molemmat on -95 synt..

      Poista
  12. Mahtavaa asiantuntemusta Myrskylinnut tulee vielä.

    VastaaPoista